Vredenoord 53.

Heerlijk wonen in rustiek Heiloo.

Riante tussenwoning in een groene oase.

Aan de karakteristieke en rustieke groene zuidwestkant van Heiloo staat deze prachtige uitgebouwde eengezinswoning. Bij binnenkomst is de hal voorzien van ruime opbergmogelijkheden, ruimte voor kapstok en de meterkast. De tussenwoning heeft aan de zuidkant een heerlijk licht-doorlatende uitbouw, voorzien van openslaande deuren, die de hele benedenverdieping van licht en warmte voorziet tijdens de zonnige dagen. Tijdens de koude dagen zorgt de vloerverwarming onder de PVC afgewerkte vloer voor een aangenaam klimaat.

Via de trap kom je op de eerste verdieping die voorzien is van een moderne badkamer met toilet en ligbad. De hoofdslaapkamer is noord-gericht en er zijn nog 2 slaapkamers voor de kinderen.

Op zolder is een moderne stortwater-douche gebouwd met vaste cabine, waar het warme water al uitstroomt na minder dan een halve minuut. Verwarmd door de 2 combi-ketels. Hier is ook ruimte voor de was- en droogmachines. Daarnaast zijn er nog 2 kamers – waarvan een voorzien van dakkapel – die als slaapkamers te gebruiken zijn of als bijvoorbeeld kantoor en sportruimte. Tevens bevat de tweede verdieping nog een grote opbergruimte. Boven de twee kamers vind je ook nog een opberg-zolder die met losse trap te bereiken is, voorzien van verlichting en netjes afgewerkt met magnetisch gesloten luik.

De woning is voorzien van zeven zonnepanelen met nog ruimte op het dak van de garage voor extra panelen.

Het dak van de ruime garage is in 2023 gerenoveerd en kan weer decennia lang mee. De garage biedt ruimte aan een auto, maar kan ook gebruikt worden om de fietsen in te stallen, het gereedschap met werkbank en bijvoorbeeld je surfboard of SUP.

160m2

Kavel

140m2

Woonruimte

440m3

Inhoud

1975

Bouwjaar

6

Kamers

5

Slaapkamers

De tussenwoning ligt aan het autoluwe uiteinde van de Vredenoord, waardoor er alleen bestemmingsverkeer komt, wat het veilig maakt voor kinderen om op straat te spelen. Al zijn er binnen een straal van 100 meter ook nog twee speeltuintjes te vinden.

De beste start voor uw kind? Op 250 meter afstand heeft u de keus uit 3 zeer goede basisscholen , ieder met hun eigen karakter.

Ook binnen 250 meter sta je bij een van de vele sportclubs die sportcomplex Het Vennewater rijk is. Ga voetballen bij De Foresters, speel hockey bij de Terriërs, of kies voor softbal, badminton, tennis of fietscross. En dan hebben we nog niet alles gehad.

Neem een frisse duik in openluchtzwembad Het Baafje, trek baantjes in het 50-meter bad of dobber met je kleintje in het verwarmde peuterbad. Dit op slechts 1,6 km afstand.

Ga voor een heerlijke wandeling vanuit de Zuiderneg langs de Varnebroekmolen, door het poldergebied naar het Heilooër Bos. Of stap op je SUP en ga voor een rondje over het Maalwater en de Egmonder binnenvaart.

Neem de fiets via Egmond-Binnen en in 5,7 km fiets je naar het strand voor een heerlijke strandwandeling, lekker graven in het zand of een heerlijke duik in de zee op een afgelegen rustig stukje strand.